Silo’s

Uniek aan de silo’s van Posimat is de uitvoer van de flessen; twee beweegbare flappen (ramps) bewegen pneumatisch op en neer waardoor de flessen gedoseerd op de afvoerband vallen en blokkages voorkomen.

Posimat Silo’s kunnen in een klein formaat direct aan de flessenopzetter gemonteerd worden of als stand alone voor 100.000 flessen of meer.

Luchttransport

Posimat’s gepatenteerd en uniek luchttransport systeem waardoor flessen verticaal getransporteerd kunnen worden (zgn vertijet)

De dubbele geleiding boven en onder de nek voorkomt nek beschadiging van de fles, het vermindert de kans op lucht turbulentie waardoor de flessen stabieler worden getransporteerd zelfs bij hogere snelheden.

Flessen opzetters

Van de zeer gunstig geprijsde Master serie tot de geavanceerde volautomatisch zonder formaatdelen omstelbare Posiflex; een compleet programma flessenopzetters in het programma van de wereldleider op het gebied van flessenopzetters POSIMAT.

Voor elke snelheid en voor elk budget hebben we voor u een passende oplossing.

Flessen keerders

Afvullijnen voor asymmetrische flessen dienen voorzien te zijn van een 180 graden keerunit. Deze keerunit kan geïntegreerd in een flessenopzetter geleverd worden of als staande afvullijn.

De positie van de fles kan met 2 fotocellen gedetecteerd worden. Als alternatief kan een vision sensor of camera geleverd worden bij lastige flesvormen of indien vele verschillende flesformaten op één lijn worden verwerkt.